Informatie

Onze website in onderhoud, waardoor bepaalde items niet beschikbaar zijn of onvolledig zijn. Sorry voor het ongemak.

 

Onze duikschool beschikt over redelijk wat duikmateriaal, dat we graag verhuren aan onze leden voor een democratisch klein bedrag. Zelf huren voor een langere periode is mogelijk. Klik hier voor de verhuurovereenkomst. Je vindt er de verhuurprijzen op terug. Wil je een bepaald stuk duikmateriaal voor een langere periode huren, neem dan contact op met onze materiaalmeester om een gunstige prijs af te spreken.

De leden van The SeaMasters vzw kunnen tijdens de zomermaanden (juli & augustus) een complete uitrusting huren, aan een zeer democratische prijs.

Wil je voor een langere periode duikmateriaal huren, voor bijv. een duikvakantie, dan kan je hiervoor een speciale gunstige huurprijs afspreken.

Een (bijna) complete duikuitrusting kan je tijdens de maanden juli en augustus huren voor € 40,00 (voor de ganse zomer). Spotgoedkoop dus. Het pakket bestaat uit:

  • een duikfles;
  • een trimvest (jacket);
  • 2 ademautomaten.

Wil je zulk een pakket huren, neem dan contact op met de materiaalbeheerder Bart Nuyts, ten laatste op de laatste zwembadtraining van het seizoen. Op die dag zal het materiaal ook overhandigd worden tijdens de zwembadtraining en de daaraan verbonden papierwinkel (huurovereenkomst en betaling) afgewerkt worden.