Afdrukken

Zwembadtraining

Titel:
Zwembadtraining
Wanneer:
di. 23 februari 2021, 21.00 uur - 22.30 uur
Locatie:
Zwembad Sorghvliedt - Hoboken, Antwerpen
Categorie:
Zwembadtraining
Gemaakt door:
Axel Dekeyser

Omschrijving

Zwembadtrainingen gaan terug van start!

Voor de Antwerpse zwembaden werd een protocol opgesteld waardoor het terug mogelijk is de trainingen aan te vatten. De eerstvolgende training zal dan ook doorgaan op dinsdag 12/01. Verzamelen voor de ingang van het zwembad vanaf 21u.

Dit protocol werd door het bestuur van de club op eer en geweten ondertekend. We vragen jullie dan ook al deze regels ten allen tijde te respecteren. Om interpretatie uit te sluiten kan je de letterlijke maatregelen voor gebruikers van 13 jaar en ouder hier terugvinden:

Aangaande het kleedkamer gebruik hebben we de goedkeuring gekregen om meerdere kleedkamers te gebruiken. Zo kunnen we onszelf beter verspreiden en de mogelijke problemen rond de sportbubbels voorkomen.
We verzamelen voor de eerste training voor het zwembad. Daar zullen we nodige toelichting geven rond de verdeling van de sportbubbels. Laat je ook even weten dat je aanwezig zal zijn bij één van de monitors? Zo kunnen we de verdelingen maximaal voorbereiden.
 
[---]

De algemene regels aangaande corona blijven nog steeds gelden. Voor de duidelijkheid vatten we deze nog eens kort samen:

Mondmasker

De verwachting is dat een mondmasker gedragen wordt tot we in de kleedkamer zijn. In de trappenhal en de zwemhal dient geen masker gedragen te worden. Daar waar geen mondmasker gedragen moet worden houden we voldoende afstand. Bijvoorbeeld bij het verzamelen van je duikuitrusting wacht je af tot er voldoende ruimte vrij is in de opslagplaats.

Afspraken

Alle informatie van Nelos is HIER terug te vinden


Locatie

Locatie:
Zwembad Sorghvliedt
Straat:
Krijgsbaan 20
Postcode:
2660
Plaats:
Hoboken
Provincie:
Antwerpen
Land:
Belgium
Zwembad Sorghvliedt

Registratie